Vaša Budućnost

Odgovarajuće i sigurno
ulaganje kapitala

Pravovremeno ispravno informirati !

Financiranje mirovina je već dugo vremena glavna neriješena tema u politici !

Pored državne mirovine, ljudi moraju hitno početi sa stvaranjem privatne rente s ciljem ublažavanja razlike u prihodima i održanja životnog standarda u mirovini.

Trećina posljednje neto plaće je jednostavno premalo za održavanje dostignutog životnog standarda.

Koncern L.I.F.E. Holding želi pomoći ljudima da se što bolje pripreme za svoju mirovinu. U suradnji sa pažljivo odabranim financijskim institucijama L.I.F.E. želi ponuditi personalizirano i sigurno ulaganje kapitala.

Pojašnjenje mirovinske problematike

MIROVINSKI SUSTAV
U REPUBLICI HRVATSKOJ

Veselite se!

Sukladno zakonu, Vaš poslodavac plaća 15% Vaših primanja u HZMO i 5% u fond 2. stupa koji ste sami izabrali.

Međutim, to nije niti približno dovoljno za održavanje dostignutog životnog standarda!

SAZNAJTE VIŠE...

5

Načelo generacijske solidarnosti datira iz vremena nakon II. svjestskog rata i osmišljeno je kao sustav brzog sakupljanja sredstava za tada postojeće umirovljenike. Princip je savršeno jednostavan i temelji se na premisi »Mladi brinu za stare!«

Zbog raznih utjecaja sustav Generacijske solidarnosti funkcionira sve lošije i lošije. Demografski razvoj nacija negativno utječe na financiranje mirovina. Već danas se sve više umirovljenika mora financirati od sve manje radno aktivnih članova zajednice te je država prisiljena subvencionirati mirovinski sustav.

 

 

rjesenje2

Zbog toga je nužnost osobne štednje u dobrovoljnom mirovinskom Fondu ili Životnom osiguranju postala standard i sigurnost za veća primanja u mirovini.

 

 

 

 

 

 

rjesenje

RJEŠENJE JE »KONCEPT 3 STUPA«

Kako može izgledati rješenje financijske izvjesnosti mirovine?

Financijsku izvjesnost Vaše mirovine možete ostvariti štednjom u jednom od dobrovoljnih mirovinskih fondova, štednjom u odgovarajućem obliku životnog osiguranja, ili pak kombinacijom oba proizvoda. Možete početi već s nekoliko kuna mjesečno!

Razgovarajmo i zajedničkim snagama iznađimo pravo rješenje za Vas!

NAŠE USLUGE

UZ SIGURNOST I GARANTIRANU OSIGURANU SVOTU DO CILJA!

Naši licencirani i stručni suradnici rado će odvojiti vrijeme za analizu Vaše osobne mirovinske situacije te Vam savjetodavnim razgovorom pomoći u pronalaženju odgovarajućeg rješenja!